null

ETT VÅRLYFT FÖR DIN OPEL.

Våren har kommit och innan vi vet ordet av är sommaren också här. Visst är det skönt att putsa upp solglasögonen, dra ner rutorna och låta håret fladdra i den ljumma vinden.

Men glöm inte att byta till sommardäck i tid. Från den 16 april är det förbjudet att ha dubbdäck (om det inte förväntas vinterväglag). Men det kan vara smart att byta tidigare eftersom vinterdäck ger dig längre bromssträckor och gör att bilen drar mer bränsle. Så passa på att boka tid för hjulbyte redan idag!
null

Har du koll på bromsarna?

Kom in till oss och låt våra experter ta hand om hjulbytet. Självklart tittar vi på dina bromsar och ser till att de inte har några synliga brister. Om det är något som måste åtgärdas hjälper vi dig.

Just nu får du ett hjulbyte till din Opel för endast:
349 kr* (Ord. pris 450kr)

Du som har OpelKort betalar endast:
299 kr*
null

Köp fyra betala för tre

Just nu erbjuder vi kvalitetsdäck från flera ledande leverantörer till ett riktigt bra pris. Kontakta oss gärna för mer information. För dig med OpelKortet finns även möjligheten att dela upp betalningen på 4 månader helt räntefritt.

Har du inget OpelKort?
* Erbjudandet avser fyra kompletta hjul. Lokala avvikelser kan förekomma. Priset beror även på vilken bilmodell du kör.
null
OpelKortet Mastercard.
Har du inget OpelKort? Ansök här och nu för att ta del av förmånerna. Just nu får du fri årsavgift första året (värde 150 kr).

Kontakta oss

Lindgrens Bil AB
Gammelbygatan 36             
742 34 Östhammar

Telefon: 0173 - 109 90
Fax: 0173 - 177 00
null
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.