DIREKT AUTOMATISK KOLLISIONSASSISTANS. ONSTAR KAN RÄDDA DITT LIV.

Känn dig trygg på vägen: OnStar finns där om olyckan är framme. Även om du inte kan kalla på hjälp själv gör OnStar det åt dig.

Läs mer

WI-FI I BILEN.

Vi är vana att ha internetuppkoppling överallt och ett naturligt steg är att ha det även i bilen. Med OnStar kommer du i framtiden kunna använda bilen som en extra WiFi Hotspot med internetuppkoppling för upp till 7 enheter.

Mer information

ALLT UNDER KONTROLL - MED ONSTAR SMARTPHONE-APP.

Hur långt kan jag åka innan jag behöver tanka? Är däcktrycket okej? Och var parkerade jag egentligen? Det finns ett lätt sätt att kolla upp det där, använd din smartphone-app. Redan innan du kliver ut genom ytterdörren.

Mer information

VI TAR EMOT DITT NÖDSAMTAL DYGNET RUNT.

Yrsel, svimning, hjärtklappning: om du, en av passagerarna, eller en förbipasserande behöver medicinsk hjälp så finns vi där för dig. Dygnet runt. Ett knapptryck bort.

Mer information

MOTORSTOPP? ONSTAR ÄR LÖSNINGEN!

Har du fått motorstopp längs med vägen mitt i natten och din mobiltelefon har slut på batteri? Tryck bara på OnStar-serviceknappen för att få prata med en OnStar-rådgivare som hjälper dig komma i kontakt med Opel Assistans.

Mer information

HJÄLP VID BILSTÖLD.

Har din bil blivit stulen? Vi hjälper dig och polisen att hitta den. Vi är hack i häl på tjuven med OnStar.

Mer information

INGA OBEHAGLIGA ÖVERRASKNINGAR - FORDONSDIAGNOSTIK.

Hur ofta kollar du under huven? Det är svårt att veta vad som pågår i din bil, men OnStar har koll. Varje månad kan du få en rapport på hur din bil mår och om en varningslampa tänds eller bilen känns konstig så kan du bara fråga OnStar.

Mer information

RAKT PÅ SAK - DESTINATIONSNEDLADDNING.

Letar du efter något särskilt? Närmaste restaurang eller bensinstation? Inga problem, med destinationsnedladdning kan du ligga steget före.

Mer information

VILL DU VARA PRIVAT? DITT VAL.

Det finns bara en person som bestämmer vad OnStar får och inte får göra, och det är du.

Mer information
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.