null

5 DÖRRAR MED MERA.

Se Opel KARL som helt enkelt superrationell. 5 dörrar, upp till 5 säten. Klassledande på komfort, köregenskaper och manövrering. Och utöver det har vi dess klassdefinierande hjälpteknik.
null

FYRA ELLER FEM SÄTEN.

KARL med fyra säten har en helt fäll- och vikbar bakre bänk. Med alternativet med fem säten är baksätet även delbart och kan fällas ned 40:60. Allt ingår i den smidiga KARL-livsstilen.
null

PLATS FÖR ALLT.

Smidig åtkomst till upp till 1 013 liter bagageutrymme via fem dörrar. Och tack vare ett nedfällbart baksäte eller delbara säten kan KARL erbjuda lastutrymme i kingsize-klass.
null

KÖR MED STIL.

Med KARL:s stilrena design kör du med finess. Den är det senaste uttrycket för Opels designfilosofi: skulptural konstfärdighet möter tysk precision.
null

KARL ÄR KOMPAKT. MEN SÄKERHETEN ÄR KINGSIZE.

KARLs stora attityd inkluderar storlagen säkerhet. 6 airbags, ABS, ESP®Plus, Hill Start Assist, Lane Departure Warning och dimljus med automatiskt kurvljus.
null

PARKERA SOM ETT PROFFS.

Den bakre parkeringshjälpen varnar om det finns föremål bakom bilen och är ytterligare en säkerhetsfunktion som gör din vardagskörning ännu bättre.
null

EXTRA SNYGG. EXTRA SÄKER.

Bli sedd och var säker i trafiken. Varselljusen adderar stil, förbättrar synligheten och ökar säkerheten extra. OBS: LED varselljus ej tillgängliga i Sverige.
null

AKTIV SÄKERHET I ETT LJUS.

Se mer i varje sväng med aktiv kurvbelysning. Snyggt infällda främre dimljus gör att du kan köra utan att bländas i dimma eller andra förhållanden med dålig sikt.
null

AVSLAPPNAD OCH LAGLIG KÖRNING.

Kör avslappnat genom att använda farthållaren. Speed limit funktionen hjälper dig att hålla fartbegränsningarna.
null

ETT VARMT VÄLKOMNANDE.

Den uppvärmda ratten är en välkomnande bekvämlighet under kalla morgnar.
null

HÅLL VINTERN UTANFÖR.

Håll den isande vinterkylan borta med uppvärmda framsäten. Ytterligare pluspoäng för KARL.
null

DET PERFEKTA KLIMATET.

En exakt elektronisk klimatkontroll ser till att det alltid är rätt temperatur i bilen. Manuell luftkonditionering finns också.
null

ELMANÖVRERAT SOLTAK.

Himlen inom bekvämt räckhåll. Tryck bara på knappen för att kunna njuta av det generösa soltaket med automatisk vindavskärmare. Om solen skiner för starkt använder du solskyddet.
null

IDEALISK FÖR LÅNGFÄRDER.

Enastående väghållning och ett sofistikerat sätt gör KARL idealisk även för längre sträckor. Upplev en design som känns uppgraderad.
null

MINIMAL STYRKRAFT. MAXIMAL SMIDIGHET.

Njut av reaktionssnabb kraft och enastående smidighet. Ytterst kompakta KARL har den perfekta storleken för stadskörning. Med City-läget maximeras den här fördelen genom att styrningen blir fjäderlätt.
null

UTRUSTNING SOM ÖKAR NÖJET.

Avancerad trecylindrig motorteknik på 55 kW (75 hk) känns som betydligt mer i nätta KARL. Genom att endast släppa ut 104 g/km CO2 är den även skonsam för miljön. Den effektiva femväxlade växellådan är dessutom idealisk för öppna landsvägar.
null

MER UPPKOPPLAD.

Det fullfjädrade multimedia-systemet R 4.0 IntelliLink® är tillval till KARL och sammankopplar din smartphone med den 7" stora touchskärmen och multifunktioner på ratten.
null

STREAMTEAM.

KARL håller dig uppkopplad. R300-radion ger dig allt det nödvändigaste. Med R300 BT får du dessutom Bluetooth® så att du kan spela upp musik från bärbara enheter och ringa handsfreesamtal.
null

FULL KOLL VIA RATTEN.

Ring handsfreesamtal och ha full kontroll över musikanläggningen via ratten. Kom åt telefonboken och strömma musik - hela tiden med händerna på ratten.
null

OPEL KARL ESSENTIA.

All KARL du behöver och mer därtill...
null

OPEL KARL ENJOY.

Kliv in i extra komfort, stil och valfrihet.
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.