null
null

MINI-CROSSOVER. MAXIMAL CHARM.

Genomtänkt crossover-stil. ADAM ROCKS passerar knappast obemärkt i stadsbruset. Med den här unika crossovern har Opel höjt chassit med 15 mm - och ribban för moderna mini-SUV:ar.
null

EXTRAORDINÄR PÅ INSIDAN.

Utöver exklusiva ADAM ROCKS-tillval kan du även välja bland ADAM:s rika utbud av tyger och skinn.
null

DIN PERSONLIGHET. DIN STIL.

ADAM ROCKS är inte som andra bilar: ADAM ROCKS är unik. Vad som gör den så speciell? De otaliga anpassningsmöjligheterna. Du kan konfigurera din ADAM ROCKS så att den matchar din personlighet perfekt.
null

FÅ LITE FRISK LUFT.

ADAM ROCKS tar dig dit du vill och vidgar dina vyer - inte minst om du väljer till en Swing Top-sufflett. Tryck bara på knappen så öppnas den på fem sekunder. Sedan är det bara att njuta av den friska luften.
null

LÅT STJÄRNORNA GLIMMA.

Önskas en stjärnhimmel? I ADAM ROCKS går önskningen i uppfyllelse. Tänd bara takbelysningen och låt stjärnorna glittra och glimma!
null

SMIDIG PARKERING.

Den avancerade parkeringshjälpen detekterar parkeringsfickor och beräknar en perfekt manöver in i dem. Välj bara framåt eller bakåt enligt anvisningen och manövrera gas- och bromspedalen.
null

VI ÄR PÅ DIN SIDA.

Döda-vinkeln-varningen använder ultraljud för att skanna av bilens sidor och baksida. En blinkande lampa i respektive ytterspegel varnar för eventuella faror.
null

SE OCH BLI SEDD.

LED-varselljus för körning dagtid och LED-baklyktorna ökar vägsäkerheten och är grymt snygga. De är en nyhet i segmentet och mycket energieffektiva.
null

SKÖN VÄRME.

Håll kylan stången med ADAM ROCKS Winter Pack. Då kan du värma framstolarna, ratten - eller bådadera. Hela systemet styrs med en smidig omkopplare på instrumentbrädan.
null

ETT KONSTVERK.

Stolarna i ADAM ROCKS är supersköna och anpassningsbara. Välj bland en mängd olika skinn och tyger.
null

DU VÄLJER VÄDRET.

Alla älskar solsken. Därför kan ADAM ROCKS utrustas med ett valbart panoramasoltak. Med ännu större ljusinsläpp känns interiören större och ljusare.
null

VAL AV KRAFT.

Det finns en rad effektiva motorer att välja på för ADAM ROCKS. Trecylindriga 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo på antingen 66 kW (90 hk) eller 85 kW (115 hk) är ett tekniskt mästerverk. EcoFLEX Technology Pack sänker dessutom förbrukningen, kostnaderna och CO2-utsläppen genom att använda start/stopp och en rad andra miljövänliga tekniska lösningar.
null

SMIDIGA VÄXLINGAR.

ADAM ROCKS finns med fem- och sexväxlad manuell växellåda eller en femväxlad Easytronic® 3.0-växellåda som är bekväm som en automatlåda och effektiv som en manuell växellåda.
null

SMIDIGA PARKERINGAR.

Vill du göra styrningen lättare i låga hastigheter? I City-läget tillförs servoassistans till styrningen. Slå bara till omkopplaren och njut av perfekt körning.
null

ONSTAR-ASSISTENT MED PERSONLIG HJÄLP DYGNET RUNT.

Kontakta räddningstjänst, söka efter parkeringshus eller boka hotellrum medan du kör? Du kan alltid fråga OnStar!
null

INGET SLÅR BRA UPPKOPPLING.

Anslut smidigt och tala fritt med det allsidiga multimediasystemet Intellilink R 4.0, som är kompatibelt med Android Auto från Google eller Apple CarPlay. * Kompatibiliteten och vissa funktioner kan variera mellan olika enheter och operativsystem.
null

VÄLJ RÄTT VÄG.

Håll alltid koll på färdvägen med navigeringssystemet TOMTOM GO 40. Det är strategiskt placerat i FlexDock-hållaren så att du alltid kan hålla ögonen på vägen.
null

ADAM ROCKS UNLIMITED.

Allt ADAM kan göra, gör ADAM ROCKS ännu bättre: designa din coola mini-crossover ADAM ROCKS UNLIMITED precis som du vill ha den.
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.