null
null
null

HOPPA IN OCH STICK UT.

Atletisk, kraftfull och intensiv - ADAM GLAM har gott om karaktär och visar det med en smidig sportfjädring. Nu kan du ge dess muskulösa och dynamiska design en egen prägel.
null

EXTRAORDINÄR PÅ INSIDAN.

ADAM ser inte bara bra ut på utsidan - insidan är lika smakfull och ikonisk. Som designchef för ADAM vill du ha allting exakt enligt önskemål.
null

DIN PERSONLIGHET. DIN STIL.

ADAM är inte som andra bilar: ADAM är unik. Vad som gör den så speciell? De otaliga anpassningsmöjligheterna. Du kan konfigurera din ADAM så att den matchar din personlighet perfekt.
null

INGET SLÅR BRA UPPKOPPLING.

Uppgradera din ADAM med IntelliLink®. Smarttelefon eller surfplatta, Android eller iOS - vårt prisbelönta multimediasystem ansluter smidigt till dem alla*. Med Apple CarPlayTM eller Android AutoTM kan du använda vissa appar och funktioner via färgpekskärmen på 7 tum eller via röststyrning. *Kompatibiliteten och vissa funktioner kan variera mellan olika enheter och operativsystem.
null

SMIDIG PARKERING.

Den avancerade parkeringshjälpen detekterar parkeringsfickor och beräknar en perfekt manöver in i dem. Välj bara framåt eller bakåt enligt anvisningen och manövrera gas- och bromspedalen.
null

VI ÄR PÅ DIN SIDA.

Döda-vinkeln-varningen använder ultraljud för att skanna av bilens sidor och baksida. En blinkande lampa i respektive ytterspegel varnar för eventuella faror.
null

SE OCH BLI SEDD.

LED-halvljusen för körning dagtid och LED-baklyktorna ökar vägsäkerheten och är grymt snygga. De är en nyhet i segmentet och mycket energieffektiva.
null

TRANSPORTERA CYKLAR SMIDIGT.

Cykelhållaren FlexFix® är integrerad i den bakre stötfångaren och dras bara ut när du vill montera en cykel baktill på bilen. Maxvikten är 30 kg. Om du vill ha plats för ytterligare en cykel (på upp till 20 kg) lägger du till den valbara FlexFix®-tillsatsen.
null

INTERIÖRBELYSNING.

Med Multi-color Interior Light Pack kan du experimentera med bilens bakgrundsbelysning. Växla mellan åtta olika färger.
null

SKÖN VÄRME.

Håll kylan stången med ADAM Winter Pack. Då kan du värma framstolarna, ratten - eller bådadera. Hela systemet styrs med en smidig omkopplare på instrumentbrädan.
null

ETT KONSTVERK.

Stolarna i ADAM har speciella sportdynor som både är supersköna och anpassningsbara. Välj bland en mängd läckra skinn och tyger.
null

DU VÄLJER VÄDRET.

Alla älskar solsken. Därför kan ADAM utrustas med ett valbart panoramasoltak. Med ännu större ljusinsläpp känns interiören större och ljusare.
null

VÄXLA UPP.

Det finns en rad effektiva motorer att välja på för ADAM. Trecylindriga 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo på antingen 66 kW (90 hk) eller 85 kW (115 hk)² är ett tekniskt mästerverk.
null

SMIDIGA VÄXLINGAR.

ADAM finns med fem- och sexväxlad manuell växellåda eller en femväxlad Easytronic® 3.0-växellåda som är bekväm som en automatlåda och effektiv som en manuell växellåda.
null

GLID FRAM GENOM STAN.

Vill du göra styrningen lättare i låga hastigheter? I City-läget tillförs servoassistans till styrningen. Slå bara till omkopplaren och njut av perfekt körning.
null

TRÅDLÖS LADDNING.

Snabb energi för din telefon med trådlös laddning*. Ladda din telefon utan att trassla med sladdar. *PMA- eller Qi-kompatibla telefoner krävs för att ladda trådlöst.
null

ADAM UNLIMITED.

Nya ADAM UNLIMITED. 100 % DU. Oavsett om det handlar om takfärger, klädsel, fälgar eller dekor, så kan du kombinera praktiskt taget fritt efter tycke och smak.
null

ADAM GLAM.

ADAM GLAM: Räds inte glamour - med så här sofistikerad stil blir du gatans stjärna.
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.